Diamant

Storitve

Da vam prenova ne prinese preveč skrbi z iskanjem izvajalcev, usklajevanja terminov za posvete in izvedbo dela in reševanjem tehničnih težav, se obrnite na nas. Iskanje pravega izvajalca, ki bi prenovo izvedel kvalitetno, zanesljivo in ugodno je lahko stresno. Zato vam pri nas, na enem mestu, nudimo širok nabor storitev za prenovo vašega doma.

Suhomontaža

Suhomontažni sistemi nam nudijo številne prednosti. Predelava prostorov je hitra in enostavna, saj ni potrebnega sušenja ter dolbljenja, vso inštalacijo pa spravimo kar v steno ali strop, zato z gradnjo hitro napredujemo. Material kot je mavec ugodno vpliva na kvaliteto bivanja. Še ena izmed prednosti, ki jih ponuja suhomontaža je tudi zvočna in toplotna izolacija, kar prihrani pozimi pri kurjavi, poleti pa pri hlajenju.

Slikopleskarstvo

Videz hiše, poslovnega prostora in objektov nasploh dejavno vpliva na vaše počutje in splošno zadovoljstvo, zato je zelo pomembno, da poskrbite za primerno urejenost vaše okolice. Z našim strokovnim znanjem in kvalitetno izvedbo del vam pomagamo urediti podobo katerega koli objekta.

Nudimo vam tako zunanja slikopleskarska dela kot tudi notranja slikopleskarska dela. Pri delu smo zelo fleksibilni in bomo z veseljem prisluhnili vašim potrebam. Na podlagi bogatih izkušenj vam bomo tudi ustrezno svetovali, tako da boste s končnimi rezultati maksimalno zadovoljni.

Elektroinštalacije

Prenovitev električne napeljave v stavbi spada med najpomembnejši aspekt prenove. Ker so elektro inštalacije eno od tistih del, ki jih nikakor ni pametno izvajati v lastni režiji, saj je izvedba tehnično zahtevna in varnostno občutljiva, je potrebno načrtovanje in izvedbo prepustiti strokovnjakom. V podjetju Diamant ponujamo celovito storitev projektiranja in izvedbe vseh elektroinstalacijskih del. Izkušnje imamo tako s klasičnimi, kot tudi s pametnimi domovi.

Adaptacije

V adaptacije objektov lahko zajamemo večja gradbena dela ali pa le sprotna obnovitvena dela. S temi koraki spremenimo notranjost, zunanjost, njegov namen, predvsem pa povečamo kvaliteto in vrednost objekta. Po navadi se adaptacije izvajajo v objektih, kjer stranke hkrati tudi bivajo, zato je natačnost, hitrost in upoštevanje rokov izjemnega pomena. Z našimi storitvami bo vaša adaptacija hitra, ter organizirana. Skupaj se bomo odločili katere prostore bomo adaptirali najprej in katere se bo adaptiralo na koncu. Svetovali vam bomo pri izbiri stenskih in talnih oblog, ter vam ves potreben material tudi dostavili.

Sodelujmo že danes

Kontakt z nami